Історія України

Автор: Андрюха Слободян
Опубліковано: 08 лютого 2014

Князь Володимир Великий - Ясне Сонечко України Вітаємо Вас, дорогі поціновувачі української культури.

Для того, щоб зрозуміти по-справжньому сутність українця - потрібно, як мінімум, знати його історію. Адже саме витоки історії розповідають найбільше про те, звідки виникла наша Україна, в яких умовах приходилося жити людям на теренах нашої країни в різних століттях її існування, хто правив нашою державою на протязі її існування, хто напад на нас з метою загарбання та багато інших цікавих фактів.

Виходячи саме з таких міркувань адміністрацією сайту " Українська вишиванка " було прийняте рішення про створення відповідної рубрики ( " Історія України " ) на сторінках нашого сайту. Рубрика вже створена і навіть опубліковано чимало статтей, котрі розповідають про створення Київської держави , про її колишніх керманичів - українських князів, про злети та падіння та багато іншого цікавого матеріалу.

Тепер вивчати історію нашої держави можуть навіть маленькі дітки, котрі тільки-но навчилися читати, адже всі оповідання, котрі розповідають нам нашу історію на сторінках сайту, написані на дуже простій для читання мові, що дає змогу сприймати матеріал, як солодку казочку. За це, адміністрація нашого сайту висловлює ВЕЛИКЕ СПАСИБІ автору книги "Історія України для дітей" Антіну Лотоцькому .

Українські вінчування (Віншування) »