Нас уже більше 1000

Автор: Андрюха Слободян
Опубліковано: 18 жовтня 2013

Тисячу учасників спільноти ВК Дорогі читачі, добривечір.

Наш з Вами ресурс стрімко набирає популярності. Ще тільки недавно ми створили спільноту у соціальній мережі ВК , а сьогодні нас уже більше 1000 учасників.

Ця радісна звістка неабияк радує нас, адже лишній раз доводить, що наші зусилля не марні. Мабуть, ще є чимало людей, котрі на разі не знають про наше існування, однак ми впевнені, що як дізнаються - також доєднаються до нас.

Левова доля літературної спадщини, що нам залишили наші предки, передавалася з вуст в уста і таким чином увійшла в історію, як усна народна творчість. Ми з Вами сьогодні являємось гордини власниками літературних надбань наших предків, а з допомогою новітніх інтернет-технологій ще й маємо колосальну нагоду популяризовувати все те народне й українське, що отримали в спадок і в такий спосіб виконати свій обов'язок перед ненькою Україною - передати все нашим дітям.

Якщо у Вас є матеріали, котрих ще немає на сторінках нашої "скарбнички" або є пропозиції щодо розвитку даного ресурсу - надсилайте їх, будь-ласка, нам і ми неодмінно висвітлимо їх на сторінках " Української вишиванки ".

Давайте разом зробимо нашу  "скарбничку" кращою та розкажемо про неї друзям.

Читати стало простіше »