Народна творчість на сайті

Автор: Андрюха Слободян
Опубліковано: 11 листопада 2013

Привіт.

Продовжуючи рух в напрямку колекціонування народних творчих цінностей і надбань, адміністрація сайту " Українська вишиванка " від сьогодні додала на сторінки улюбленого інтернет-сайту відповідну рубрику під назвою " Усна народна творчість ". До цієї рубрики ми маємо намір внести всі ті українські народні надбання, котрі переспівувалися/переказувалися на теренах нашої країни у вербальному вигляді, передавалися від старших поколінь і до нас з вуст в уста.

Так основними частина даного розділу сайту стануть українські народні пісні, в яких наш народ оспівував українське козацтво, українське село тощо, українські колядки, котрі ще й досі радують наше вухо під час різдвяних свят, щедрівки, народні прикмети та повір'я, а також казки, байки,легенди, гуморески, вірші та багато інших народних премудростей, котрі в своїй сукупності більше розкажуть світові про Україну та про її чудовий народ.

Український народ з давніх давен був і залишається до сьогоднішніх днів надзвичайно творчим народом, а творчість народу, як Вам відомо, найкраще розкриває його сутність. Саме тому було прийняте рішення про те, що народна творчість України неодмінно повинна з'явитися на сторінках нашого інтернет-видання.

Якщо у Вас є матеріали, котрих ще немає на сторінках нашої " скарбнички " або є пропозиції щодо розвитку даного ресурсу - надсилайте їх, будь-ласка, нам і ми неодмінно висвітлимо їх на сторінках " Української вишиванки ".

Нас уже більше 1000 »